Silvia's diary

noiembrie 4, 2009

Amintiri legate de anii studentiei

Filed under: Lumea pe care o descopar — silviasdiary @ 10:03 am

Am tot citit eu blogurile omuletilor din HrEmotion si am zis ca este momentul potrivit pentru a scrie ce a insemnat pentru mine HrEmotion si care sunt „repercursiiunile” implicarii mele in acest proiect.

Eram in primavara lui 2008, proaspat coordonator de Hr in ASPSE! Stiam eu asa pe sarite ce inseamna resurse umane, stiam ca trebuie sa recrutez omuleti noi, sa ii integrez in marea familie, apoi sa ii ajut sa ramana motivati si sa-i mai ajut sa se dezvolte! cum? prin cateva traininguri cu oameni interesanti, care i-ar putea ajuta pe ei sa-si largeasca orizonturile si sa faca putina lumina in capsoarele lor!

Si totusi doar asta sa insemne HR? Eh, HrEmotion m-a invatat ca Hr inseamna mult mai mult. Ce stiam eu despre modul in care ar fi de dorit sa ne pastram alumni langa noi? Ce stiam eu despre sisteme de evaluare a competentelor si despre monitorizarea membrilor? Ce stiam eu despre dezvoltare organizationala sau managementul talentelor? Cumva, HrEmotion m-a ajutat sa invat si aceste lucruri!

Eu am fost inca din prima generatie HrEmotion, alaturi de Miha, Billy, Aida, Anca Dranca, Ani, Vero, Anca de la Elsa, Tedi, Andrada, Nico si multi altii:) Mi-au ramas multe lucruri frumoase in minte, insa cel mai impresionant a fost filmuletul! A fost produsul muncii noastre ! M-am simtit atat de emotionata sa-l vad proiectat in fata a vreo suta de oameni! Am filmat multe zile, de multe ori aceeasi scena, de si mai multe ori petreceam mai mult timp decat ne programasem initial! Cu toate astea, am ras o gramada, am legat prietenii, am creat amintiri! De aceea, HrEmotion mi-a adus mai mult decat ma asteptam 🙂

Anul acesta Cris si Traian m-am chemat la „o discutie” despre HrEmotion si dupa ce m-au plimbat prin misiunea si viziunea CROS, prin obiectivele lor saptamanale si prin scopul comunitatii de practici pe HR….m-au intrebat ei asa frumos…daca vreau sa fac parte din noua echipa de proiect! M-am simtit flatata, am fost mandra ca s-au gandit si la mine si ca isi doreau sa fiu alaturi de ei in crearea unei experiente (speram noi) spectaculoase!

De ce spun experiente spectaculoase? Cred ca totul porneste de la pasiune….pasiunea cui? A noastra, a marinarilor echipei! Pentru ca exista din plin si ne dorim ca aceasta experienta sa fie una de neuitat atat pantru noi, dar mai ales pentru cei 40 de HR-isti ce vor face parte din comunitate.

Ce le-am pregatit pentru acest an? Noi consideram ca invatarea de la ceilalti este una dintre cele mai bune practici, de aceea vom avea intalniri de sharing, in care ei isi vor impartasi practicile lor legate de resurse umane. Vom avea pentru ei ateliere de lucru cu teme precum web 2.0 sau confectionare de cadouri si globulete. Vom realiza intalniri si traininguri cu persoane resursa din mediul de afaceri. Ii vom provoca sa lucreze in echipe, pe studii de caz ….si nu in ultimul rand…ii vom avea alaturi la distractie si la iesiri informale! Patinoarele sunt deschise, filmele bune ne asteapta in cinematografe sau in sediul CROS, serile de gatit se preconizeaza a fi un adevarat dezmat!!

Vrem ca experienta de Hr-ist intr-o organizatie studenteasca sa insemne mai mult !! Si suntem convinsi ca asa o sa fie!!

Asadar, bun venit la bord tuturor marinarilor! Pregatiti pentru o croaziera de un an??

Reclame

4 comentarii »

 1. Pregatiti! Vantul sufla in pupe din directia buna! Sa purcedem asadar la drum!

  Comentariu de Cris — noiembrie 5, 2009 @ 4:13 pm

 2. […] Baze de date şi încă o licenţă la Marketing, Diana va creşte alături de noi în HRemotion. Silvia încearcă să lase “copilaşii” din ASPSE să zboare liberi, dar îi este greu. După […]

  Pingback de Ne-am mărit echipa » HR eMotion — noiembrie 10, 2009 @ 7:56 pm

 3. […] Amintiri legate de anii studentiei « Silvia's diary December 9th, 2009 Amintiri legate de anii studentiei. Categorisit la Uncategorized — silviasdiary @ 10:03 am. Am tot citit eu blogurile omuletilor din HrEmotion si am zis ca este momentul potrivit pentru a scrie ce a insemnat pentru mine HrEmotion si … […] […]

  Pingback de Amintiri legate de anii studentiei « Silvia's diary — decembrie 8, 2009 @ 10:05 pm

 4. Multumesc pentru primire! Sper sa fie o experienta interesanta 🙂

  Comentariu de rux — ianuarie 11, 2010 @ 10:29 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: